Quinoa salat med tun, edamame og artiskok

Quinoa salat

med tun & artiskok

Økologisk Kinoa salat med quinoa, blomkål, spinat, parmesan og ristede mandler.

Ingredienser:

 

2-4 pers.:

 

1 dl sort quinoa

1 dl hvid quinoa

30 g friske spinatblade

100 g edamame bønner

1/2 dåse artiskok hjerter

1 dåse tun

2 gulerødder

Dressing:

 

50 g olivenolie

8 g hvidvinseddike

10 g honning

Havsalt

1/4 citron

Fremgangsmåde:

 

Quinoa koges i en gryde, i forholdet 1 del quinoa til 2 dele vand. Stil på køl når det er færdigkogt, så det bliver koldt til salaten. Vask spinatblade og hæld op i en skål. Gulerødderne skrælles og rives på et rivejern og kommes derefter op i skålen.

 

Kog vand og hæld i en lille skål med edamame bønnerne og lad det stå i 2 minutter, hæld herefter vandet fra og skyld bønnerne i koldt vand.

 

Hæld den afkølede quinoa, edamame bønner, artiskok og tun op i skålen. Lav dressingen og bland det hele sammen.

Kinoa Copyright 2015 ©