Quinoa salat med granatæble og ristede solsikkekerner

Quinoa salat

med granatæble & ristede solsikkekerner

Økologisk Kinoa salat med quinoa, blomkål, spinat, parmesan og ristede mandler.

Ingredienser:

 

4 pers.:

 

100 g hvid quinoa

100 g rød quinoa

200 g feta

40 g krus persille

1 granatæble

100 solsikkekerner

2 spsk soya

Fremgangsmåde:

 

Quinoa koges i en gryde, i forholdet 1 del quinoa til 2 dele vand. Stil på køl når det er færdigkogt, så det bliver koldt til salaten.

Steg solsikkekerner i soya på panden indtil de er godt sprøde, stil herefter på køl.

 

Snit granatæblet hele vejen rundt med en kniv og riv det derefter fra hinanden med hænderne, så du har to halve skaller. Med en ske bankes granatæblerne ud i en skål.

Vask og hak persillen groft.

 

Læg den afkølede quinoa i en skål sammen med persille, feta og granatæbler.

Salaten toppes med ristede solsikkekerner.

Kinoa Copyright 2015 ©