Quinoa boller med gulerod & jumfru i det grønne

Quinoa boller

med gulerod & jumfru i det grønne

Økologisk Kinoa salat med quinoa, blomkål, spinat, parmesan og ristede mandler.

Ingredienser:

 

ca 10 stk:

 

5 spsk chiafrø

5 dl vand

1 knsp. havsalt

2 spsk olivenolie

60 g solsikkekerner

100 g gulerod

95 g quinoa mel

50 g quinoa flager

95 g boghvede mel

 

Jumfru i det grønne kommes oven på bollerne

Fremgangsmåde:

 

Hæld chiafrø og vand op i en skål og lad det stå i to minutter. Pisk det herefter ved fuld styrke til det gelerer.

Kom olivenolie, solsikkekerner, revet gulerod og havsalt i blandingen. Tilsæt quinoa mel, quinoa flager og boghvede mel imens der piskes.

 

Den færdige dej er klistret og lægges på en bageplade med en ske.

 

Bag bollerne i ovnen ved 230 grader i 10 minutter, hvorefter de bages videre på 210 grader i cirka 20 minutter.

 

Kinoa Copyright 2015 ©