Myslibar med dadler og quinoa mysli

Myslibar

med dadler & quinoa mysli

Økologisk Kinoa salat med quinoa, blomkål, spinat, parmesan og ristede mandler.

Ingredienser:

 

5 stk.:

100 g quinoa mysli

175 g dadler

15 g cacao pulver

2,5-5 tsk vand

 

Kan toppes med smeltet mørk chokolade og quinoa flager.

 

Fremgangsmåde:

 

Blend dadler i en blender så det bliver til en klistret masse. Bland den blendede dadel masse sammen med quinoa mysli, cacao og vand. Det bedste blandingsreslutat opnås i en røremaskine eller med en pisker med dej kroge.

 

Læg myslibar massen ned i et fad med bagepapir og tryk den flad så den er jævn

og er ca 1 - 1,5 cm i højden.

Sæt på køl i en time og skær myslibarerne ud med en kniv.

 

Opbevares på køl. Kan også nedfryses.

Kinoa Copyright 2015 ©