Quinoa grød med æblekompot & banan

Quinoa grød

med æblekompot & mandler

Økologisk Kinoa salat med quinoa, blomkål, spinat, parmesan og ristede mandler.

Ingredienser:

 

Quinoa grød:

40g quinoa flager

2 dl rismælk

1 most banan

1 knivspids vaniljepulver

Æblekompot:

2 æbler

1,25 dl vand

25 g rørsukker

1 knivspids vaniljepulver

1 knivspids kardemomme

 

Topping:

1 banan

Mandler

Æblekompot

Frysetørrede granatæblekerner

Fremgangsmåde:

Skræld og skær æblerne i grove tern. Kom dem op i en gryde med vand, rørsukker, vaniljepulver og kardemomme. Kog det ind til en grød og sæt den på køl.

 

Hæld quinoaflager op i en gryde sammen med mælk og vaniljepulver. Kog det under omrøring.

Mos bananen og bland den rundt med den færdigkogte grød.

 

Server i en skål med hakket banan, mandler, kold æblekompot og frysetrørrede granatæblekerner på toppen.

 

 

Kinoa Copyright 2015 ©