Om Kinoa

Quinoa-køkken

Kinoa har skabt et økologisk quinoa univers. Alle vores produkter er glutenfri og lavet fra bunden af de bedste økologiske råvarer. Vi vægter ægtheden og enkeltheden højt og anvender INGEN tilsætningsstoffer. Vi laver quinoa salater, quinoa kager og andre delikatesser til firmaer, private arrangementer og caféer. Desuden fører vi vores egen quinoa produktlinje der bliver solgt i detailkæder. Alle vores tørvarer er pakket i glasflasker, for at opnå en bæredygtig og genbrugsvenlig emballage, der ikke skader miljøet og ikke medfører en hormonel forurening af mennesker. Vores vision er, at tilbyde danskerne sund og næringsrig mad med masser af smag.

 

100 % økologi

Med en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed vægter vi rene råvarer højt! Vi mener ikke at giftige metaller og pesticider hører til i vores mad. Derfor er alle Kinoa's produkter lavet af de bedste økologiske råvarer. Det betyder mere smag i vores mad samtidig med at vi tager særlig hensyn til miljø og dyrevelfærd.

Vores tankegang bygger på et princip om at mad skal være gennemskueligt, naturligt og sundt uden at gå på kompromis med den gode smag.

 

Hvad er quinoa

Quinoa er et frø der vokser i Andesbjergene i Sydamerika. Quinoa er især kendt for sin høje næringsværdi som er med til at holde kroppen sund og forebygge sygdomme.

Frøet har et proteinindhold på op til 22%, men særligt kvaliteten og sammensætningen af de livsnødvendige aminosyrer gør quinoa til noget helt særligt. Quinoa indeholder desuden kostfibre, en masse sunde fedtstoffer og antioxidanter. Quinoa er glutenfri og hyldes som superfood over hele verden.

Kinoa Copyright 2015 ©